» ACNE TIP NOOI MEER ACNE HOE JE IN 4DAGEN VAN JE ACNE AFKOMT ZONDER MEDICIJNEN

ebook-acne
Ik ga jouw de exacte wetenschappelijk bewezen geheimen onthullen, waarmee ik binnen 4 dagen van mijn acne ben afgekomen. Zonder heftige medicijnen of middeltjes van de drogisterij, die handenvol geld kosten en toch niet werken. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd.


acne-producten
Wat je ook denkt te weten over je acne of wat ze ook verteld hebben, ik ga je de snelste en makkelijkste manier laten zien om van je puistjes en pukkels af te komen. Zodat jij jezelf weer durft te laten zien en je leven kunt LEVEN… Zonder de angst en onzekerheid die acne veroorzaakt.


acne-voor-na-groep


Deze foto’s laten zien hoe snel jij vrij kunt zijn van acne, door deze 100% natuurlijke methode te volgen.
Bron : Phillip Costa , Auteur "Nooit Meer Acne " 

Onderwerp: Nooit Meer Acne
Phillip-Costa    Phillip-Costa


Beste lezer,
Mijn naam is Phillip Costa en ik weet waarom jij hier vandaag bent. Ik was zelf jarenlang slachtoffer van chronische acne en op zoek naar een manier om van mijn huidproblemen af te komen, die me veel schaamte en pijn bezorgden. Al op mijn 15e begonnen de huidproblemen in mijn gezicht en op mijn rug en in de 10 jaar daarna, bleven deze problemen me achtervolgen als een donkere schaduw.
Ik leefde elke dag in dezelfde hel die jij nu ook meemaakt. Ik werd uitgescholden voor ‘grindtegel’ en ‘puistenkop’ en alle andere verschrikkelijke dingen die horen bij een kind dat last heeft van acne. Mensen kunnen erg wreed zijn!
gezicht-verstoppenIk voelde me hopeloos, boos en ook vies. Ik vond het verschrikkelijk om te zien hoe de kleine acne littekens zich begonnen te vermenigvuldigen op mijn gezicht.
Deze gevolgen van deze ziekte zou ik voor de rest van mijn leven met me mee moeten dragen. Net als de andere mensen die ik had gezien die er ook last van hadden. Ik moest iets doen.
Ik bezocht de beste dermatoloog die ik kon vinden. Toen zijn aanbevelingen niet hielpen, ging ik naar een andere dermatoloog en nog een en nog een… De acne bleef net als nieuwe uitbraken van puistjes zonder dat het beter werd.
Ik gebruikte de medicijnen die ze voorschreven en kocht daarnaast nog allerlei middeltjes van de drogisterij. Ik deed een antibioticakuur waar ik misselijk van werd en probeerde het zogenaamde ‘wondermiddel’ Roaccutane, zonder succes.
Ik had er zolang last van en ik wilde er zo graag vanaf. Ik wilde me zo graag beter voelen en die acne moest gewoon weg! Dus ik ging er voor de volle 100% voor.
Na slechts 4 dagen werd ik wakker en liep langzaam naar de spiegel in mijn badkamer. Ik was nog half in slaap, met mijn ogen half dicht en toen ik ze open deed viel mijn mond open van verbazing!
Binnen 4 dagen was ik compleet van mijn acne afgekomen! Ik had eindelijk de schone huid die ik altijd al wilde hebben en mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld schoten omhoog!
Ik maakte me nog steeds zorgen of het terug zou komen. Bij mijn vorige pogingen om mijn acne de baas te worden waren er ook kleine succesjes, die helaas altijd werden gevolgd door teleurstelling als de acne na een paar dagen of weken weer terugkwam.
Maar deze keer was het anders. Mijn huid was volledig schoon en voelde ook fris, glad en zag er gezond uit. Het voelde alsof mijn huid volledig was ververst, van binnenuit! Inmiddels zijn we 13 jaar verder en ik kan in alle eerlijkheid en vertrouwen zeggen…


De methode die ik beschrijf in mijn e-book is ANDERS. Ik krijg elke maand emails van mensen zoals jij, die onnodig lijden onder deze nare huidaandoening. Ik kan echt boos worden om de valse beloften van fabrikanten van acne middeltjes en dermatologen, die zeggen “Spuit of smeer dit 3x per dag op je huid en dan is het zo opgelost”
Ik heb mijn verhaal opgeschreven en ik deel de exacte methode, die ervoor zorgde dat mijn acne binnen 4 dagen was verdwenen. Omdat ik vind dat jij moet weten hoe jij zelf betrouwbaar, snel en goedkoop van jouw acne af gaat komen.
Jij kunt jouw acne stoppen zonder medicijnen, dure behandelingen en chemische middeltjes van de drogist. Jij kunt vandaag je leven veranderen!
Ik ken de last die acne met zich meebrengt en het houdt je leven in een wurggreep! Ik weet 100% zeker dat jij met mijn hulp de acne kunt verslaan, net zoals ik dat gedaan heb!
Een leven vrij van de pijn van ontstekingen, bulten en puisten?
Het risico op littekens als gevolg van acne drastisch verminderen?
Geen paniekaanvallen ‘s ochtends, als je ziet dat er acne is bijgekomen terwijl je sliep?
Wakker worden en van je dag genieten, omdat je weet dat je huid schoon is ALTIJD zal blijven?
Informatie over hou jij acne bij de wortel kunt UITROEIEN i.p.v. de symptomen bestrijden?


MEER INFORMATIE


ebook-acne
Je geld in je zak houden i.p.v. het aan doktoren, medicijn- en cosmetica fabrikanten te geven?
Doen waar je zin in hebt en wanneer jij dat wilt, zonder je zorgen te maken over hoe je eruit ziet?
Je niet meer af hoeven te vragen of ze naar jou of naar je acne kijken?
Je zelfvertrouwen en zelfbeeld terugwinnen en je eindelijk weer vrij voelen?


[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
VOOR ALTIJD JONG - TIPS

BUIKSPIEREN TRAINEN

 • De BuikSpier Succes Formule VBanner

BIOLOGISCHE VOEDING VERS

HET SUPER FOOD PLAN

 • SUPERFOOD PLAN

VOOR ALTIJD JONG - TIPS

75 FRUIT SMOOTHIE RECEPT

 • 75 fruit smoothies

SuperFood Recepten Boek

 • superfood_recepten_boek_cover_klein

FITNESS GEHEIMEN WORKOUT

 • fitness geheimen compleetMEER INFORMATIE

ACNE STOPPEN PLAN

 • ebook-acne

202 PLATTE BUIK RECEPTEN

 • 202-Heerlijke-Recepten-Voor-Een-Platte-Buik-MEER INFORMATIE

VETVERBRANDINGS GEHEIMEN

 • vetverband geheimen banner mjp03012014 MEER INFORMATIE

VITADIS AFSLANKPROGRAMMA

 • slankerlevenplan MEER INFORMATIE

AAMBEIEN VERBAN PLAN

 • aambeien-behandelingen

70 GROENE SMOOTHIES

 • 70groenesmoothies

40 SUPERVOEDING RECEPTEN

 • 40 SUPERVOEDING RECEPTEN MEER INFORMATIE

40 DAGEN ZONDER SUIKER

GROENE SMOOTHIE RECEPTEN

 • gezonde groene smoothie recepten nwztkst MEER INFORMATIE
Copyright 2002-2019